test banner

Cellulite

Cellulite

Cellulite of te wel een sinaasappelhuid is te herkennen aan de kuiltjes en bobbeltjes in de huid. Deze kunnen soms enigszins gevoelig zijn. Een sinaasappelhuid bevindt zich vooral op de billen, benen en soms op de bovenarmen. Cellulite is niet altijd even fraai voor het uiterlijk maar is verder volkomen onschuldig. Veel vrouwen hebben er in meer of mindere mate last van.

Cellulite of te wel een sinaasappelhuid is te herkennen aan de kuiltjes en bobbeltjes in de huid. Deze kunnen soms enigszins gevoelig zijn. Een sinaasappelhuid bevindt zich vooral op de billen, benen en soms op de bovenarmen. Cellulite is niet altijd even fraai voor het uiterlijk maar is verder  volkomen onschuldig. Veel vrouwen hebben er in meer of mindere mate last van. 

Het onregelmatige huidoppervlak bij cellulite is het gevolg van vergrootte en verdikte vetcellen, vocht en belastende stoffen uit voedsel. Cellulite hangt niet samen met overgewicht en komt veel meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Het onderhuidse vet is opgebouwd met steunpilaren waarop de huidlaag rust. Cellulite verandert de structuur van vet, waardoor de huid ruw en stug wordt en putjes zich in de huid vormen.  Een verband met vrouwelijke hormonen, zoals oestrogeen, wordt vermoed en een andere oorzaak is een verminderde bloedcirculatie. Ook stoffen als alcohol, geraffineerde suikers en cafeïne kunnen een rol spelen. Weinig of onvoldoende lichaamsbeweging kan ook bijdragen aan het ontstaan van cellulite. Een erfelijke component speelt waarschijnlijk ook een rol bij het ontstaan van cellulite.

Door het dragen van strak en elastisch ondergoed, zoals de LipoLinea Bodyformer, op de lichaamsdelen waar cellulite aanwezig is wordt de bloedcirculatie bevordert. In de LipoLinea Bodyformer zijn dubbele lagen stof verwerkt waardoor door beweging extra druk, wrijving en een masserend effect wordt bereikt. Deze masserende werking heeft een sterk positief effect op de structuur van de verdikte vetcellen in de huid. Na enkele weken zal door het dragen van de LipoLinea Bodyformer de cellulite afnemen en in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

De LipoLinea Bodyformer is in diverse modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van de plaats waar de cellulite optreedt kan gekozen worden voor een passend model.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »