corrigerend ondergoed, bodyformer, shape-wear. slankheidsbroek

Sorteren op:

Sale
vormt de buik strakker, modelleert de dijbenen, verbetert de heuplijn en lift de billen, gaat cellulitis, cellulite, sinaasappelhuid tegen.
€59,95 €56,95
Sale
shapewear vormt de buik, modelleert de dijbenen, verbetert de heuplijn en lift de billen, gaat cellulitis, cellulite, sinaasappelhuid tegen.
€69,95 €62,95
Sale
dubbele lagen stof, platgestikte naden, liftend effect, 21% elastan, ook voor na liposuctie
€57,95 €47,95
Sale
dubbele lagen stof, platgestikte naden, liftend effect, 21% elastan, ook voor na buikwand-correctie, gaat cellulite (sinaasappelhuid), cellulitis tegen.
€57,95 €52,95
Sale
Topkwaliteit Italiaanse sportkleding om sneller uw silhouet merkbaar te verbeteren
€29,50 €19,50
Afslanken & Slanke vormen met corrigerend ondergoed!
 
Bodyformers zorgen voor een continue druk en massage van de huid en de onderliggende weefsels. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor het onderliggend vetweefsel wordt afgebroken. Dankzij een goede vormgeving en de verstevigende vezels is het effect met 1-2 maten verschil direct zichtbaar. Dus ook ideaal voor onder strakke kleding of bij speciale gelegenheden. 

Direct een beter figuur!  de Bodyformer lift en verstevigt
De meeste slankheidskleding is gemaakt van 1 laags stof. LipoLinea bevat dubbele lagen om beter te liften en te corrigeren. Tevens zorgt dit voor een continue druk en massage van de huid en de onderliggende weefsels. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor het onderliggend vetweefsel wordt afgebroken. Daarnaast is de stof bewerkt met zilverionen om transpiratie tegen te gaan. Dankzij de unieke vormgeving en de verstevigende vezels is het effect met 1-2 maten verschil direct zichtbaar. Dus ook ideaal voor onder strakke kleding of bij speciale gelegenheden. Tevens wordt een eventuele cellulite tegengegaan. 

gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x