LipoLinea corrigerend ondergoed met 21% elastan

Sorteren op:

Sale
shapewear vormt de buik, modelleert de dijbenen, verbetert de heuplijn en lift de billen, gaat cellulitis, cellulite, sinaasappelhuid tegen.
€69,95 €62,95
Sale
vormt de buik strakker, modelleert de dijbenen, verbetert de heuplijn en lift de billen, gaat cellulitis, cellulite, sinaasappelhuid tegen.
€59,95 €56,95
Sale
dubbele lagen stof, platgestikte naden, liftend effect, 21% elastan, ook voor na liposuctie
€57,95 €47,95
Sale
dubbele lagen stof, platgestikte naden, liftend effect, 21% elastan, ook voor na buikwand-correctie, gaat cellulite (sinaasappelhuid), cellulitis tegen.
€57,95 €52,95

Direct een beter figuur!  de Bodyformer lift en verstevigt 

LipoLinea is een prettig zittende, dunne, lichte dames bodyformer die tegelijkertijd corrigeert, verstevigt én lift! De LipoLinea voelt luchtig aan, zodat u niet gaat transpireren. Uw lichaam ziet er meteen slanker, strakker en gladder uit en na 8 tot 12 weken kunt u een duidelijk, blijvend resultaat zien!
 
De LipoLinea is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek in de
plastische chirurgie. De panty wordt gebruikt als hulpmiddel na een liposuctie en liposculptuur, om een nieuwe, juiste vorm aan billen, buik, bovenbenen en heupen te geven. Maar dit bijzondere broekje geeft ook zonder liposuctie uitstekende resultaten. 
 
Afslanken & Slanke vormen met corrigerend ondergoed! 
De meeste slankheidsbroekjes zijn gemaakt van 1 laags stof. LipoLinea bevat
dubbele lagen om beter te liften en corrigeren. Tevens zorgt dit voor een continue druk en massage van de huid en de onderliggende weefsels. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, waardoor het onderliggend vetweefsel wordt afgebroken. Tevens wordt een eventuele cellulite (sinaasappelhuid) tegengegaan. Daarnaast is de stof bewerkt met zilverionen om transpiratie tegen te gaan. Dankzij de unieke vormgeving en de verstevigende vezels is het effect met 1-2 maten verschil direct zichtbaar. Dus ook ideaal voor onder strakke kleding of bij speciale gelegenheden.  

gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x