Verzend- en leverbeleid

Verzend & Leverbeleid

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook een snelle levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. U kunt altijd uw bestelling annuleren en zullen wij eventueel gedane betalingen zo spoedig mogelijk terugstorten (zie ook ons retourbeleid). 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar de zending naartoe moet worden gestuurd. Voor Nederland geldt een verzendtarief van variërend tussen € 1,25 en € 3,95

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Indien u wenst uw bestelling via track & trace te willen volgen kunt u dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling in onze webshop. 

gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x