test banner

plastische chirurgie

LipoLinea is uniek in het gebruik van dubbele lagen stof met stretchwerking bij het vervaardigen. Dit zorgt voor een voortdurende druk op de huid en onderliggende weefsels. Deze 'micromassage' door de dubbele lagen stof stimuleert de doorbloeding, waardoor het onderliggende vetweefsel sneller kan worden afgebroken en afgevoerd na een liposuctie of liposculptuur.

LipoLinea ™ is een bijzonder kledingstuk en het resultaat van jarenlange ervaring in de plastische chirurgie. Het is een elegant afgewerkt elastisch broekje van een bijzondere kwaliteit en afwerking.

Uniek is het gebruik van dubbele lagen stof met stretchwerking bij het vervaardigen van de LipoLinea. Dit zorgt voor een voortdurende druk op de huid en onderliggende weefsels. Deze 'micromassage' door de dubbele lagen stof stimuleert de doorbloeding, waardoor het onderliggende vetweefsel sneller kan worden afgebroken en afgevoerd.

De LipoLinea maakt de buik platter, modelleert de dijbenen, verbetert de heuplijn en lift de billen. Direct minstens een maatje minder

Gebruik LipoLinea:

  • Voor het corrigeren, verstevigen én liften van buik, heupen, dijen en billen;
  • Bij het bestrijden van cellulitehuid en vetkussentjes;
  • Als hulpmiddel na cosmetische chirurgie, om weer een juiste vorm aan billen, buik, bovenbenen en heupen te geven (bijvoorbeeld na een liposuctie of liposculptuur);
  • Ter voorkoming van het schuren van de bovenbenen langs elkaar;
  • Kleding valt en zit beter met een LipoLinea eronder. 
LipoLinea is gestikt met platte naden en zit als een onzichtbare tweede huid om het lichaam. De speciale samenstelling van de LipoLinea (79% polyamide en 21% elastam) zorgt dat de bodyformer luchtig en comfortabel zit en niet zweet of knelt.

Vanaf het moment dat u de LipoLinea draagt, ziet u verschil. Dankzij de unieke vormgeving en de verstevigende vezels is het effect van de LipoLinea op uw silhouet meteen zichtbaar.

Voor een langdurig resultaat kan de LipoLinea het beste gedurende 8 tot 12 weken dagelijks onder uw kleding worden gedragen, in direct contact met de huid. Draag onder de LipoLinea bijvoorbeeld een string of draag de LipoLinea met een inlegkruisje.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »