test banner

Verbeter uw silhouet

Verbeter uw silhouet

Verbeter uw lichaamsvormen van taille, heupen en bovenbenen effectief, ook zonder liposuctie, met de speciale bodyformers uit de serie corrigerend ondergoed van LipoLinea

verbeter uw silhouet definitief

LipoLinea is de exclusieve en gepatenteerde body-former die heupen, bovenbenen en billen opnieuw modelleert en u een slanker silhouet geeft.

Het exclusieve design van de LipoLnea is het resultaat van jarenlang onderzoek op het gebied van de esthetische chirurgie.
De werkzaamheid van de LipoLinea is wetenschappelijk onderzocht en wordt al jarenlang met succes gebruikt als postoperatief hulpmiddel na liposuctie. Heupen, billen en bovenbenen worden opnieuw
gemodelleerd, met blijvend resultaat. Maar ook zonder een liposucte te hebben ondergaan heeft de LipoLinea ongekende eigenschappen. Door de dubbele lagen speciale stof geeft de LipoLinea een constante druk en massage bij beweging van de huid en het onderliggende weefsel.
 

De plat gestikte naden, de zacht omhullende anatomisch correcte vorm, de verhoogde elasticiteit van het weefsel en de hoogstaande kwaliteit, maken van LipoLinea een effectieve en exclusieve body former.
Discreet en absoluut onzichtbaar onder de kleding, kan LipoLinea zonder problemen de gehele dag door worden gedragen. Op deze manier wordt het silhouet verbeterd, zonder dat u daar enige moeite voor hoeft te doen!


Gebruiksaanwijzing:

Trek de LipoLinea aan onder uw kleding om er direct slanker en steviger uit te zien. Het beste is om de LipoLinea op de blote huid te dragen. U kunt er een string onder aan trekken of een inlegkruisje
gebruiken.
Draag de LipoLinea elke dag, overdag, en na vier weken merkt u de eerste resultaten. Uw silhouet is slanker en beter van vorm, hoe langer u de LipoLinea blijft gebruiken, des te stabieler blijven de resultaten ook na langere tijd. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
gtag('config', 'UA-21186078-1');
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »